Sattarvandi Hassan Loo Still

Sattarvandi Hassan Loo Still
Sattarvandi Hassan Loo Still
Beskrivning av Sattarvandi Hassan Loo Still

Vem vill börja frågade jag och Ivan sa att meckaren börjar och jag tände jointen samtidigt som Saladin sa Du är bränd i skallen bränd i hela jävla skallen Foggy Kom igen nu Saladin du vet att han lyssnar maich på dig ? han fattar ju inget ? han har alltid varit bränd i skallen sa Ivan skrattande och jag drog i mig ett två tre och fyra bloss innan jag passade över den till Ivan som sa något och när jag lutade mig tillbaka i fåtöljen sa Foggy något och Saladin skrattade och sa något och jag ställde mig upp gick fram till panoramafönstret stirrade ut mot det identiska huset som stod på andra sidan gården och när paniken höll på att sprida sig kom kicken och allt blev bara lugnt och jag lutade pannan mot fönsterrutan mindes första gången vi meckade och jag tänkte det var som igår??

Bland de blå höghusen i Hagalund i Solna ? även kallat Blåkulla ? driver de omkring : Nemo Ivan Foggy Saladin och några andra. Dagarna går åt till att hitta pura ladd skurre vad som helst som kan få tiden att gå. Det är inte mycket som händer. De hamnar i bråk med ett annat gäng de stjäl en bil för att bara dra iväg men när de väl sitter i bilen kan de inte komma på vart de ska åka utan kör rakt igenom väggen på Sunnanskolan i Hagalund. Eller också händer ingenting. Med undantag för en våldsam utflykt till Södermalm utspelas hela romanen inom ett utrymme som knappt är större än ett par fotbollsplaner. Världen består av de blå höghusen och gårdarna mellan dem Hagapuben Vattentornet och några ställen till. När någon föreslår att de ska åka in till stan och fika slutar det med att hela gänget står dubbelvikt av skratt så orimlig är den tanken. Still är en roman om samtiden ? våldsam smutsig och desperat.

Läs mer om Sattarvandi Hassan Loo Still...


Sök bästa pris på Sattarvandi Hassan Loo Still hos: