Sandstrak Pelle Mr Tourette On Tour

Sandstrak Pelle Mr Tourette On Tour
Sandstrak Pelle Mr Tourette On Tour
Beskrivning av Sandstrak Pelle Mr Tourette On Tour

I sin självutlämnande bok Mr Tourette och jag gav Pelle Sandstrak oss en inblick i ett liv som sedan barndomen präglats av avancerade tvångsritualer och tics. Det gjorde hans uppväxt svår. Än värre blev vuxenlivet som när det var som mörkast bestod av hem­lös­het utanförskap och missbruk.

Vändpunkten kom när han på radio fick höra talas om Tourettes syndrom. Han kände genast igen sig och förstod att det fanns and­ra som han. Han beslöt sig för att söka hjälp.

Tio år senare är Pelle Sandstrak så frisk som han vill vara. Han har etablerat sig som en mycket populär och framgångsrik föreläsare ständigt på resande fot. I Mr Tourette on tour får vi följa med honom på hans många resor världen över: från Lofoten och Ljusdal till New­foundland och Afghanistan. Här berättar han om spännande möten och absurda situationer som han hamnat i. Människor öppnar sig för honom på ett oväntat sätt när han bjuder in dem i det universum som är hans alldeles eget.

PELLE SANDSTRAK är född 1965 i nordvästra Norge.
Han är författare till åtta pjäser samt kortprosasamlingen Nu är nog det värsta över (1996) och den självbiografiska boken Mr Tourette och jag (2008) den senare har blivit översatt till flera språk. Han är en mycket anlitad föredragshållare och belönades 2007 med talarpriset Årets ljus.

Läs mer om Sandstrak Pelle Mr Tourette On Tour...


Sök bästa pris på Sandstrak Pelle Mr Tourette On Tour hos: