Sandgren Mia Handling – Att Visa Hund På Uts…

Sandgren Mia Handling – Att Visa Hund På Uts…
Sandgren Mia Handling – Att Visa Hund På Uts…
Beskrivning av Sandgren Mia Handling – Att Visa Hund På Uts…

Ingress Handler är engelskt ord för en person som tränar och visar upp hund bl.a. på hundutställning.

Handlerns uppgift är att få hunden att vara i centrum och att låta den med hela sin uppenbarelse berätta att den är vackrast! För att lyckas med detta måste man ha en speciell förmåga och känsla för hunden så att den visar upp sig på bästa sätt. Det krävs god kunskap om hundens anatomi och mentalitet. Man måste också respektera varje hund som en enskild individ tycka om de hundar man har ansvar för och göra sitt bästa för att de också ska tycka att det är roligt.
Hundutställningar är förstås skönhetstävlingar och särskilt på de stora internationella tävlingarna har mängder av timmar och pengar lagts ner för att bibehålla hundarna i bra kondition. Men utställningarna har också en stor social betydelse för alla som älskar att träna och arbeta med bruks och lydnad.
Det här är en praktisk handledning som vänder sig både till dig som står i början av din utställningskarriär och till dig som redan har provat på att ställa ut en del och som nu vill veta mer.
Handling är en omfattande revidering av en bok som kom ut 2005. Den var på112 sidor hade samma titel och samma författare. Den reviderade boken har helt nytt bildmaterial.

Läs mer om Sandgren Mia Handling – Att Visa Hund På Uts…...


Sök bästa pris på Sandgren Mia Handling – Att Visa Hund På Uts… hos: