Sandberg Agneta Hycklarnas Afton

Sandberg Agneta Hycklarnas Afton
Sandberg Agneta Hycklarnas Afton
Beskrivning av Sandberg Agneta Hycklarnas Afton

Debutroman av Agneta Sandberg
Att skriva om bristande solidaritet mellan väninnor om vänskap som rämnar är känsligt. Men det är vad Hycklarnas afton handlar om. Och grunden till den växande sprickan är som oftast även i det verkliga livet rädsla.
Rädslan gör att vi skyller våra tillkortakommanden på vår omgivning. Ur rädsla uppstår starka känslor som svek hämnd svartsjuka och avund känslor som kan förstöra de starkaste band mellan människor både i kärlek och i vänskap.
I Hycklarnas afton är det bland annat rädslan som förstör vänskapen mellan Ulrika Mari Sonja och Isabelle fyra medelålders relativt framgångsrika kvinnor som bor på Södermalm i Stockholm. När Isabelles man mördas blir sprickorna tydliga. Hycklarnas afton är en spänningsroman men ingen vanlig deckare som följer polisens arbete.
I kvinnornas återkommande berättelser läser vi om valda delar av deras liv. Ibland vet varken de själva eller läsaren när de ljuger medvetet bara undviker sanningen eller är från hjärtat uppriktiga.
Agneta Sandberg är frilansjournalist och bor i Stockholm och på Gotland. Hycklarnas afton är hennes skönlitterära debut. Hon har tidigare bland annat medverkat i antologin Kvinnliga brottstycken från fängelset Hinseberg och varit redaktör för en diktsamling och en kokbok från Livstyckets skrivarverkstad i Tensta.

Läs mer om Sandberg Agneta Hycklarnas Afton...


Sök bästa pris på Sandberg Agneta Hycklarnas Afton hos: