Sainio Caitlin100 Snöflingor Att Virka

Sainio Caitlin100 Snöflingor Att Virka
Sainio Caitlin100 Snöflingor Att Virka
Beskrivning av Sainio Caitlin100 Snöflingor Att Virka

Snöflingor tillhör naturens allra vackraste skapelser och virkning med sina spetslika stygnkombinationer är perfekt för att fånga snöflingornas skönhet och skapa resultat som är både unika och användbara till många olika områden.

Med den här fantastiska kollektionen kan du virka en stor snödriva antingen till dig själv eller för att ge bort. Virka en hel snöstorm eller bara en enkel snöflinga eller två.

Med enkla instruktioner och detaljerade mönsterbeskrivningar för många olika former – allt från enkla små flingor till stora och komplicerade kreationer – visar den här boken dig alla tekniker du behöver. 100 snöflingor att virka innehåller också en introduktion till virkningens grunder.

Mönstren är sorterade efter svårighetsgrad med de enklaste i början så att du lätt kan hitta ett projekt som matchar din nivå och sedan arbeta framåt och lära dig nya tekniker och utvecklas som virkare. Boken innehåller även förslag på alternativa garner och mönster så att du kan skapa unika snöflingor på egen hand!I samma anda som denna bok finns på Känguru sedan tidigare 75 småkryp75 koraller … och 100 blommor


CAITLIN SAINIO är utbildad maskiningenjör som numera fokuserar sina tekniska talanger på virkning med naturmönster som specialitet.

Läs mer om Sainio Caitlin100 Snöflingor Att Virka...


Sök bästa pris på Sainio Caitlin100 Snöflingor Att Virka hos: