Saijonmaa Arja Sauna – Min Väg Till Skönhet …

Saijonmaa Arja Sauna – Min Väg Till Skönhet …
Saijonmaa Arja Sauna – Min Väg Till Skönhet …
Beskrivning av Saijonmaa Arja Sauna – Min Väg Till Skönhet …

VÅRENS MÅBRA-BOK ÄR HÄR!

I mer än 20 år har en av Sveriges mest kända och älskade artister Arja Saijonmaa arbetat med att färdigställa sin bok om Sauna.

Nu är hon klar.

Resultatet är den perfekta boken med vackra bilder och spännande läsning om Saunans historia med Arjas egna skönhetsråd och hur du med hjälp av dom gamla råden kan ordna ditt eget naturliga hemmaspa.

Arja säger så här om sin nya bok SAUNA – Min väg till skönhet och ro:

I denna bok erbjuder jag saunakultur som en enkel och konkret länk till en natur vi tycks glömt. Sauna som livsstil – det lyxigaste jag vet. Och bäst av allt tillgänglig för var och en av oss om vi så vill. Gratis rentav. Ett stycke himmelrike som jag nu vill dela med mig av till er.

Särskilt nyfiken var jag på vad som kunde finnas där för dagens moderna kvinnor och män. Min ambitiösa tanke var att upptäcka nya oförutsedda skönhetskonster som den internationella kosmetikaindustrin inte hunnit uppfatta eller upptäcka? Inte än. Min filosofi var densamma som mormors ramsa gamla knep är bättre än tusen nya. Jag gav mig iväg för att samla ihop dessa gamla knep. Syftet var att söka sig till de urgamla källorna till det muntliga arvet om saunavisdom som lovar evig ungdom och skönhet.

Min innersta önskan är att både nybörjare och de som redan kan mycket om bastu ska få en ny upplevelse en saunakick och aldrig bli densamma efter att ha läst min saunabok.

Läs mer om Saijonmaa Arja Sauna – Min Väg Till Skönhet …...


Sök bästa pris på Saijonmaa Arja Sauna – Min Väg Till Skönhet … hos: