Sage Angie Septimus Heap. Bok 2 Skuggan

Sage Angie Septimus Heap. Bok 2 Skuggan
Sage Angie Septimus Heap. Bok 2 Skuggan
Beskrivning av Sage Angie Septimus Heap. Bok 2 Skuggan

SEPTIMUS HEAP BOK TVÅ – SKUGGAN

av Angie Sage

En magisk berättelse fortsätterDet har gått ett år sedan Septimus hittade sin familj och upptäckte sin talang som trollkarl.

Som lärling hos övermagikern Marcia Overstrand får han lära sig magins ädla konst med besvärjelser trollformler och förtrollningar medan Jenna anpassar sig till livet som prinsessa.

Men det finns något ondskefullt som lurar i mörkret. Marcia förföljs av en skugga och Septimus bror Simon har återvänt med hämnd i sinnet. Varför dröjer sig de mörka krafterna kvar?

Återförenas med de välkända figurerna från MAGI och bekanta dig med några nya (till exempel en liten drake) när det magiska äventyret fortsätter i den andra delen i trilogin om SEPTIMUS HEAP.Angie Sage är född och uppvuxen i London. Hon älskade att läsa som barn. Hennes pappa arbetade

i förlagsbranschen och tog ofta med sig böcker med blanka sidor hem och Angie fyllde böckerna med bilder och berättelser.

Angie har tidigare skrivit och illustrerat flera böcker för unga läsare. SEPTIMUS HEAP BOK ETT – MAGI var hennes första roman.


Läs mer om Sage Angie Septimus Heap. Bok 2 Skuggan...


Sök bästa pris på Sage Angie Septimus Heap. Bok 2 Skuggan hos: