Ryman Anders Livets Steg

Ryman Anders Livets Steg
Ryman Anders Livets Steg
Beskrivning av Ryman Anders Livets Steg

»I utsökta fotografier och med levande inkännande och spännande text berättar han om hur människor i skilda kulturer möter och utformar riter och ceremonier vid avgörande punkter i livscykeln. En märklig tur runt hela jorden hemma i fåtöljen.
Kulturens Värld

Överallt i världen bland alla folk markerar ceremonier människans övergång från ett skede i livet till ett annat. I mer än sju år har fotografen och antropologen Anders Ryman rest runt jorden och dokumenterat drygt trettio riter – dop manbarhetsrit konfirmation examen bröllop begravning för att bara nämna några. Resultatet är en magnifik bok som i starka bilder och fängslande text skildrar människor över hela världen i några av livets starkaste ögonblick. Detta praktverk fascinerar och berör på djupet. Kultur religion och traditioner må vara olika men vi människor är i grunden mycket lika och vi har alla ett behov av att manifestera de steg vi tar på livets väg.
Boken ligger i en exklusiv ask i form av en kassett och är en utmärkt gåva vid olika högtider i livet – såsom examen dop födelsedag eller bröllop.

Boken är 560 sidor tjock och innehåller mer än 280 bilder. Den finns även i en engelsk utgåva Rites of life. 978917126-1250

»Det förbisvepande turistfotografiet förvandlas hos Ryman till ett inträngande […] dokument av vad som verkligen sker. […] Som bildsvit över världen är den magnifik och oerhört imponerande.
Landskrona-Posten

»Det är en märklig värld som träder fram i Anders Rymans 560 sidor tunga bok. En värld som känns såväl exotisk och skruvad som välbekant och alldaglig.
Kamera & Bild

Läs mer om Ryman Anders Livets Steg...


Sök bästa pris på Ryman Anders Livets Steg hos: