Rothfuss Patrick En Vis Mans Fruktan Del 2

Rothfuss Patrick En Vis Mans Fruktan Del 2
Rothfuss Patrick En Vis Mans Fruktan Del 2
Beskrivning av Rothfuss Patrick En Vis Mans Fruktan Del 2

Jag heter Kvothe. Jag har rövat tillbaka prinsessor från kungar som sover i ättehögar. Jag brände ned staden Trebon. Jag har tillbringat natten med Felurian och kommit därifrån med förståndet och livet i behåll. Jag blev relegerad från universitetet när jag var yngre än de flesta är när de blir insläppta. Vägar som andra fruktar att tala om på dagarna går jag på i månsken. Jag har talat med gudar älskat kvinnor och skrivit sånger som får trubadurerna att gråta. Ni har kanske hört talas om mig.

Här fortsätter Kvothe den fascinerande berättelsen om hur han blev en legend. Vi får följa honom när han tvingas lämna universitetet och söka lyckan utomlands. Han möter adelsmän och rövare lär sig hemliga stridskonster och följer den mystiska Felurian till Älvalandet.

Boken ges ut i två volymer och är fortsättningen till den hyllade Vindens namn dag 2 i trilogin Berättelsen om kungadråparen.

Gick direkt in som #1 på New York Times topplista!

Denna fängslande uppföljare till Rothfuss debut Vindens namn är ett imponerande fantasyverk Publishers Weekly stjärnrecension

det kanske bästa och mest genuina om än inte det mest orginella som hänt fantasygenren på åratal. Science Fiction Bokhandeln

Läs mer om Rothfuss Patrick En Vis Mans Fruktan Del 2...


Sök bästa pris på Rothfuss Patrick En Vis Mans Fruktan Del 2 hos: