Rolfö Monica London – Guideboken Med Rabatter

Rolfö Monica London – Guideboken Med Rabatter
Rolfö Monica London – Guideboken Med Rabatter
Beskrivning av Rolfö Monica London – Guideboken Med Rabatter

Five Star Guides kompletta och unika reseguide innehåller rikligt med information om sevärdheter evenemang museer utflykter kultur shopping och nöjen i London.

Utflykter tar dig bland annat till världens största och äldsta bebodda slott Windsor Castle till det välkända förhistoriska monumentet Stonehenge och till den UNESCO-skyddade staden Bath.

Bokens 288 sidor innehåller något för alla. Sektionen Filminspelningsplatser gör det möjligt att i verkligheten kunna uppleva miljöer som har visats på vita duken medan de med begränsad reskassa finner massor av tips i avsnittet London gratis. Också barnen kan få sitt lystmäte av staden. Barnens London hänvisar till de barnvänligaste attraktionerna varmt uppskattade även av vuxna.

Upplev London på egen hand med hjälp av välplanerade sight­seeingguider som vägleder dig till de främsta sevärdheterna i staden. Under turerna kan du passa på att spara in bokpriset och mer därtill genom att utnyttja bokens rabatter som gäller på en rad mycket populära turistställen. En tvåbarnsfamilj som besöker London i en vecka och utnyttjar bokens rabatter sparar cirka 1 500 kronor.

Lär dig om Londons historia kända britter och den brittiska gastronomin. Ta en djupdykning i Storbritanniens kultur och upplev känslan av att befinna dig i staden redan före avresan.

Läs mer om Rolfö Monica London – Guideboken Med Rabatter...


Sök bästa pris på Rolfö Monica London – Guideboken Med Rabatter hos: