Rolfö Monica Budapest – Guideboken Med Rabatter

Rolfö Monica Budapest – Guideboken Med Rabatter
Rolfö Monica Budapest – Guideboken Med Rabatter
Beskrivning av Rolfö Monica Budapest – Guideboken Med Rabatter

Five Star Guides kompletta och unika reseguide innehåller rikligt med information om sevärdheter evenemang museer termalbad kultur shopping och nöjen i Budapest.

Utflykter utanför staden tar dig bland annat till konstnärsstaden Szentendre till Esztergom och dess enorma basilika och till sommarparadiset Balatonsjön med de härliga stränderna och de livliga festerna.

Bokens 288 sidor innehåller något för alla. Sektionen Filminspelningsplatser gör det möjligt att i verkligheten kunna uppleva miljöer som har visats på vita duken medan de med begränsad reskassa finner massor av tips i avsnittet Budapest gratis. Också barnen kan få sitt lystmäte av staden. Barnens Budapest hänvisar till de barnvänligaste attraktionerna varmt uppskattade även av vuxna.

Upplev Budapest på egen hand med hjälp av välplanerade sightseeingguider som vägleder dig till de främsta sevärdheterna i staden. Under turerna kan du passa på att spara in bokpriset och mer därtill genom att utnyttja bokens rabatter som gäller på en rad mycket populära turistställen. En tvåbarnsfamilj som besöker Budapest i en vecka och utnyttjar bokens rabatter sparar cirka 1 000 kronor.

Lär dig om Budapests historia kända ungrare och den ungerska gastronomin. Ta en djupdykning i Ungerns kultur och upplev känslan av att befinna dig i staden redan före avresan.

Läs mer om Rolfö Monica Budapest – Guideboken Med Rabatter...


Sök bästa pris på Rolfö Monica Budapest – Guideboken Med Rabatter hos: