Rogneby Annika Bakglädje Med Lchf – Baka Uta…

Rogneby Annika Bakglädje Med Lchf – Baka Uta…
Rogneby Annika Bakglädje Med Lchf – Baka Uta…
Beskrivning av Rogneby Annika Bakglädje Med Lchf – Baka Uta…

Den första kakboken med LCHF-recept
Annika Rogneby författare till boken har levt med LCHF (en kost med låg andel kolhydrater och hög andel fett) i tre år. Hon har mått mycket bra av denna kost men har saknat att baka och känna doften av nygräddade kakor. Därför bestämde hon sig för att skapa recept som tillåter bakning med nyttiga ingredienser och som innehåller lite kolhydrater. Recepten som finns i denna bok är helt utan socker och mjöl.

Att baka kan vara avkopplande skapande och rogivande. Om du älskar att baka och bjuda dina nära och kära på nybakade kakor eller andra bakverk så kan du med hjälp av denna bok se att det är möjligt. Det finns faktiskt bra och nyttiga alternativ till socker och mjöl.

Alla kan välja vad de vill äta och i vilken mängd. Detsamma gäller med de bakverk som förekommer i denna bok. Du kan äta mer eller mindre eller baka för att det är roligt och förgyller ditt liv. Hur ofta och i vilka mängder du väljer att baka är ditt val.

De recept som förekommer i boken är helt glutenfria vilket gör recepten ypperliga för glutenintoleranta. Dessutom så innehåller inga recept tillsatt socker (undantaget är de recept där inköpt choklad förekommer) så recepten är i högsta grad diabetikervänliga.

Hoppas att du finner recepten njutbara!

Läs mer om Rogneby Annika Bakglädje Med Lchf – Baka Uta…...


Sök bästa pris på Rogneby Annika Bakglädje Med Lchf – Baka Uta… hos: