Röger Isabella Tacksam För Gåvan

Röger Isabella Tacksam För Gåvan
Röger Isabella Tacksam För Gåvan
Beskrivning av Röger Isabella Tacksam För Gåvan

Jag föddes i Chile. Min biologiska mamma fick ett ultimatum: Gör dig av med barnet eller förlora jobbet! Några veckor senare mötte min nya mamma och pappa mig på Arlanda. De tog hand om mig och jag växte upp som vilken unge som helst.

Jag älskade att leka vara med kompisar och idrotta. Började spela basket och utvecklade en vinnarskalle. Livet gick som på räls ända tills jag blev 14 då allting tog stopp.

Några år senare ligger jag i koma i en sjukhussäng som nybliven mamma. I fotändan ligger journalen: Patienten har obefintliga möjligheter att överleva utan omedelbar hjärttransplantation.

I väntan på akut flygtransport till Sahlgrenska kommer en sjuksköterska in i rummet. Trots kaos stress och dramatik tar hon en polaroidbild på mig Tommy och vår nyfödda dotter Emilia. Bilden som skulle blivit den enda familjebild som Emilia haft på oss i fall jag .

I denna bok berättar jag utlämnande för dig om Tommy min första stora kärlek om ALS mediciner och vårdpersonal. Om hopp förtvivlan om rullstolar njursvikt respiratorer och transplantationer. Jag berättar för dig om känslan då jag körde ut – och kom fram till Sunderby Sjukhus där Tommy låg för döden och väntade på mig och dörrjäveln var LÅST!

Min önskan med Tacksam för gåvan är att lyfta betydelsen av organdonation. En betydelse av vikt – inte bara för mig utan också för dig och dina nära och kära – då alla donerade organ blir till gåvor för livet.
Gåvor jag fick två gånger.

Läs mer om Röger Isabella Tacksam För Gåvan...


Sök bästa pris på Röger Isabella Tacksam För Gåvan hos: