Roberts Nora Bröllopssviten (som En Drömbild…

Roberts Nora Bröllopssviten (som En Drömbild…
Roberts Nora Bröllopssviten (som En Drömbild…
Beskrivning av Roberts Nora Bröllopssviten (som En Drömbild…

Som en drömbild
Fotografen Mac är rastlös till naturen hon gillar omväxling. Så självklart tror hon inte att flirten med den trygge och pålitlige läraren Carter ska leda till något beständigt. Helt oväntat drabbas hon av en förälskelse som är större än hon kunnat drömma om. Men är kärleken hållbar?

Doft av rosor
Emma är den mest romantiska av de fyra vännerna och hon har alltid älskat blommor. Därför är jobbet som florist på den gemensamma bröllopsagenturen ett drömjobb för henne. Trots att hon är flitigt uppvaktad av olika män längtar hon efter att hitta den rätte. Och han finns kanske närmare än hon tror .

Ögonblick att minnas
Laurel är trött på att vara singel och jobbet som konditor på agenturen gör att hon ständigt utsätts för andras lyckliga kärlek. Egentligen vet hon precis vem som är den perfekta mannen för henne det är bara det att han är storebror till hennes väninna Parker. Och han verkar mer se på henne som en syster. Men en dag vänds allt upp och ner.

Den lyckligaste dagen
Parker Brown är bröllopsagenturens VD och den mest välorganiserade av de fyra vännerna. Hon håller koll på allt inom företaget och lyckas ge varje brud vad hon vill ha. Men vad vill hon själv ha? Att låta en flirt utvecklas till en djupare relation är ett stort steg att ta och hon inser att hon måste våga ta risker och lyssna till sitt hjärta.

Läs mer om Roberts Nora Bröllopssviten (som En Drömbild…...


Sök bästa pris på Roberts Nora Bröllopssviten (som En Drömbild… hos: