Rivers Francine En Dotters Dröm

Rivers Francine En Dotters Dröm
Rivers Francine En Dotters Dröm
Beskrivning av Rivers Francine En Dotters Dröm

I den dramatiska fortsättningen på En mors förhoppning ger Francine Rivers oss en gripande berättelse om en familj som slits isär och den nåd och förlåtelse som kan läka även de djupaste sår.

Att växa upp är inte lätt för lilla Carolyn Arundel. Med den tuberkulossjuka modern isolerad på sitt rum knyter Carolyn ett särskilt band med sin mormor Marta som flyttar in för att sköta hushållet. Men när spänningen växer mellan Hildie och Marta tror Carolyn att det är hennes fel.
College erbjuder Carolyn en möjlighet att finna sig själv men en familjetragedi omintetgör hennes nyfunna självständighet. Istället för att återvända hem klipper hon alla band och försvinner in i San Franciscos berusande motkultur. När hon dyker upp igen två år senare vilsnare än någonsin vänder hon sig motvilligt till familjen för att få hjälp att bygga upp en tillvaro för sig och dottern May Flower Dawn.
Precis som Carolyn knyter May Flower Dawn närmare band med sin mormor Hildie än med sin mamma vilket skapar ännu en klyfta mellan generationerna. Men under tiden som Dawn kämpar för att undvika att göra om samma misstag som sina föregångare lovar hon sig själv att på ett eller annat vis bli en bro mellan kvinnorna i sin familj istället för den mur som skiljer dem åt.

En dotters dröm är det gripande avslutande kapitlet av en oförglömlig släktkrönika om de uppoffringar som varje mor gör för sin dotter och den villkorslösa kärlekens väsen.

Läs mer om Rivers Francine En Dotters Dröm...


Sök bästa pris på Rivers Francine En Dotters Dröm hos: