Ridderstråle Jonas Karaokekapitalism – Manag…

Ridderstråle Jonas Karaokekapitalism – Manag…
Ridderstråle Jonas Karaokekapitalism – Manag…
Beskrivning av Ridderstråle Jonas Karaokekapitalism – Manag…

I den efterlängtade uppföljaren till den internationella storsäljaren Funky Business presenterar Jonas Ridderstråle och Kjell A Nordström ett nytt manifest för framgång i karaokekapitalismens värld. Karaokeekonomin domineras av individer med ändlösa val. För företaget är problemet att karaokeklubben också är hemvist för institutionaliserad imitation. Det finns kopiatörer överallt. Endast fantasi och innovation ger samhällen organisationer och individer en plats mitt på scenen.

Karaokekapitalism är en uppmaning att ta till vapen. Kjell och Jonas är rättmätiga rebeller. Med en okonventionell kombination av akademisk skärpa kraftfull logik och ett funky fritänkande skriver de än en gång om reglerna för evolutionärerna. Det handlar om ett intensivt träningspass för intellektet. Free your mind! Boken lär oss hur vi framgångsrikt kan konkurrera med kompetenser skapa en kapitalism med karaktär och hur vi kan få ett bra liv samtidigt som vi försörjer oss själva. Det är obligatorisk läsning för alla som vill vara en första klassens version av sig själva i stället för en andra klassens version av någon annan.

Boken har redan publicerats i UK Norge Danmark Finland Holland/Belgien Japan China Kroatien Slovenien Spanien Ungern och Ukraina. Den kommer att publiceras i Tyskland Estland Ryssland Korea Turkiet Tjeckien och USA under 2005.

Läs mer om Ridderstråle Jonas Karaokekapitalism – Manag…...


Sök bästa pris på Ridderstråle Jonas Karaokekapitalism – Manag… hos: