Ribbing Magdalena Etikett På Jobbet – Bra At…

Ribbing Magdalena Etikett På Jobbet – Bra At…
Ribbing Magdalena Etikett På Jobbet – Bra At…
Beskrivning av Ribbing Magdalena Etikett På Jobbet – Bra At…

Hälsa på alla eller bara på chefen sandaler på kontoret inleda ett mejl gäst eller värd väljer mat på representationslunchen? Frågorna om rätt och trevligt sätt på jobbet är många och viktiga. En god stämning på kontoret kan vara avgörande för ett väl utfört arbete. Varje möte mellan människor inte minst i arbetslivet innebär en förväntan från båda sidor. Med sitt sätt att möta andra visar man vem man själv är hur man ser den man möter och vilken stil det företag man representerar har valt. Kunder leverantörer köpare blivande medarbetare klienter samarbetspartner chefer styrelser alla förtjänar att mötas av respekt förståelse intresse och vänlighet.

I Etikett på jobbet beskriver Magdalena Ribbing rätt sätt för de allra flesta situationer på kontoret. Hon ger de bästa råden för representation presentation tid klädstil hyfs och stil på nätet i mobilen mejlen och telefonen. Mötet med det osvenska finns med i ett kapitel liksom en lista på de värsta klavertrampen.

Det är helt enkelt en oundgänglig bok för alla som arbetar på någon form av kontor styrelseordförande chefen avdelningschefen och de som verksamheten vilar på de anställda.

Vinnare i kategorin Social kompetens i Årets svenska måltidslitteratur 2011!

Läs mer om Ribbing Magdalena Etikett På Jobbet – Bra At…...


Sök bästa pris på Ribbing Magdalena Etikett På Jobbet – Bra At… hos: