Reyes Alina Slaktaren

Reyes Alina Slaktaren
Reyes Alina Slaktaren
Beskrivning av Reyes Alina Slaktaren

Och slaktaren som talade med mig om sex hela dagen var gjord av samma kött men varmt och ömsom mjukt ömsom hårt; slaktaren hade sina godbitar och sina simpla pockande bitar som trängtade efter att förbränna sitt liv och förvandlas till kött.

Och på samma sätt var det med mitt kött jag som kände hur det tog eld mellan mina lår medan slaktaren talade.
Så inleds en egendomlig erotisk förbindelse mellan den fete slaktaren och den unga kvinnan som sommarjobbar i hans butik.

Slaktaren är en berättelse om lust förförelse och besatthet. Skildringen av arbetet vid köttdisken är befriande fylld av vild åtrå och passion – en sinnenas hisnande resa.

ALINA REYES är fransyska och nådde med sin debutroman Slaktaren stor framgång bland såväl kritiker som bokköpare. Titeln är översatt till flera språk och anses i dag vara en erotisk klassiker. Reyes är en mästare på att med små medel och stor sensualitet bygga upp en stark erotisk laddning.Boken är försedd med ett förord skrivet av Birgitta Stenberg.Kortromanen Slaktaren av franska Alina Reyes är en studie i sanslös erotik och ett metaforernas mästerverk. […] Jag skulle vilja påstå att Slaktaren först och främst är en triumf över språkets begränsningar.

Marianne Jeffmar Svenska DagbladetSlaktaren […] en utsökt avklädd erotisk historia.

Marita Johansen Nerikes Allehanda

Läs mer om Reyes Alina Slaktaren...


Sök bästa pris på Reyes Alina Slaktaren hos: