Reisz Tiffany Prinsen

Reisz Tiffany Prinsen
Reisz Tiffany Prinsen
Beskrivning av Reisz Tiffany Prinsen

Del 3 av 3

Två världar av rikedom och passion frestar Nora Sutherlin. Vad hon än väljer kommer det att bli det svåraste val hon någonsin gjort. Om inte någon annan gör valet åt henne

Wesley Railey är föremål för Noras varmaste och samtidigt mest frustrerande fantasier och han är den ende man hon inte kan glömma. Han är ung. Han är underbar. Dessutom är han en av galoppsportens mest prestigefyllda hästuppfödare och kallas prinsen av Kentucky. Nora följer honom dit han vill och plötsligt är hon i hans värld. Men den beryktade dominatrixen från New York är ingen beskedlig sydstatsbrud och Noras dröm om att passa in i Wes värld utmanas gång på gång av Sørens erotiska dragningskraft. Han äger henne han är hennes älskare även om han aldrig lovat att det är för alltid.

I New York under Noras frånvaro är sexklubbägaren Kingsley Edge mer än villig att ta hennes plats vid Sørens fötter. Søren är den ende man Kingsley någonsin älskat och deras mörka historia har skapat ett nära band som varken åren eller Sørens kärlek till Nora kan bryta. Men ett hot från en gammal rival tvingar Kingsley att konfrontera sitt förflutna och påminner honom om att han behöver hålla sina vänner nära och sina fiender ännu närmre.

Läs mer om Reisz Tiffany Prinsen...


Sök bästa pris på Reisz Tiffany Prinsen hos: