Rees Matt Morden I Betlehem

Rees Matt Morden I Betlehem
Rees Matt Morden I Betlehem
Beskrivning av Rees Matt Morden I Betlehem

Omar Yussef undervisar i historia i Betlehem och försöker lära sina elever tolerans och vidsynthet. Det är ingen lätt uppgift han har hatet och våldet mellan palestinier och israeler eskalerar och nationalismen och propagandan når långt ner i åldrarna. Omar funderar allvarligt på att gå i pension och lämna allt bakom sig.
Men så blir hans gamla elev arresterad för mord på en populär palestinsk motståndsman. Omar är övertygad om att någon försöker sätta dit George och bestämmer sig för att försöka rentvå honom till varje pris. Men det står snart klart att ingen vill att sanningen ska komma fram. Omar hamnar i onåd på skolan drar på sig polischefens missnöje och irriterar motståndsrörelsen. När en bomb exploderar i hans klassrum tvingas han ompröva allt är hans detektivarbete ett hopplöst projekt?

Morden i Betlehem är en mycket spännande blandning av klassisk pusseldeckare och angelägen samtidsskildring en kriminalroman där underhållning och avslöjande klarsyn går hand i hand. Matt Rees har som journalist bevakat Mellanöstern i över ett decennium och bland annat varit platschef för Time Magazines lokala avdelning i Jerusalem. Morden i Betlehem bygger på verkliga upplevelser från hans egen tid som reporter i området.

Läs mer om Rees Matt Morden I Betlehem...


Sök bästa pris på Rees Matt Morden I Betlehem hos: