Rasmussen Isa Tid På Burk

Rasmussen Isa Tid På Burk
Rasmussen Isa Tid På Burk
Beskrivning av Rasmussen Isa Tid På Burk

Hur förlänger man dygnet med ett par timmar?

Går det verkligen att tillverka tid? För de två arbetslösa barndomskamraterna Cissi och Eva är ingenting omöjligt. Cissi är nyskild och ensamstående mamma. Hennes jobbcoach ger henne en lista på de mest osannolika jobb som hon ska söka till exempel: tränare för ett elitseriehockeylag eller VD för ett multinationellt företag.

Annars kan du ju alltid starta eget! säger jobbcoachen.
Uppgiven går Cissi ut från arbetsförmedlingen och stöter ihop med en gammal klasskompis – Eva också arbetslös. Eftersom inte något av de föreslagna jobben är lönt att ens söka gör de som coachen tipsar om. De startar eget. Gäller bara att komma på en affärsidé. Cissi har inga meriter av större värde att falla tillbaka på men har alltid varit påhittig och kreativ. Eva ser kanske ut som en naiv sexig blondin men har civilingenjörsutbildning från bland annat Chalmers och New York University med spetskompetens inom kvantfysikens lagar och teorier.

Tillsammans kommer de på att de ska framställa tid.
Tid på burk.

Affärsidén tar fart. Liksom produktionen.
Det fungerar alldeles utmärkt och det strömmar kunder till deras butik. De har också fattat ett beslut; de ska inte använda sig av produkten själva för privat bruk. Affärerna går lysande. Men det blir ändå inte riktigt som de har tänkt sig.

Spännande psykologisk thriller – med science fiction och humor.

Läs mer om Rasmussen Isa Tid På Burk...


Sök bästa pris på Rasmussen Isa Tid På Burk hos: