Quasthoff Thomas Rösten – En Självbiografi

Quasthoff Thomas Rösten – En Självbiografi
Quasthoff Thomas Rösten – En Självbiografi
Beskrivning av Quasthoff Thomas Rösten – En Självbiografi

Liten man med stor röst

Thomas Quasthoff föddes som neurosedynbarn. En karriär som sångare föreföll osannolik. Mot alla odds av egen kraft och med kärleksfullt stöd från föräldrarna har han lyckats etablera sig som en av världens mest framstående konsertsångare med såväl klassisk musik som jazz på repertoaren.

Rösten är en gripande och öppenhjärtig självbiografi intressant inte minst därför att den fokuserar på priset som många artister tvingas betala. I Thomas Quasthoffs fall har priset varit ovanligt högt. En stor del av boken speglar uppväxtårens plågsamma erfarenheter av fördomsfulla institutioner och dess företrädare men också av en gränslös och oförbehållsam kärlek och empati från familjen. Men framför allt slås man av Quasthoffs extraordinära personliga resurser –med en musikalisk och sånglig begåvning utöver det vanliga. Humorn är en viktig beståndsdel i Thomas Quarthoffs personlighet. Med hjälp av den har han lyckats bemästra de flesta situationer inklusive författarrollen.

Rösten är en både rolig inspirerande och intelligent bok som griper tag i läsaren. Inte bara därför att den berättar om en av vår tids mest framgångsrika sångarkarriärer utan också därför att målet förefallit så ouppnåeligt.

Thomas Quasthoff besöker Sverige för första gången och ger konserter i Berwaldhallen den 26 och 28 september 2008.

Läs mer om Quasthoff Thomas Rösten – En Självbiografi...


Sök bästa pris på Quasthoff Thomas Rösten – En Självbiografi hos: