Popcornmannen Poppe – När Jag Är Som Gladas…

Popcornmannen Poppe – När Jag Är Som Gladas…
Popcornmannen Poppe – När Jag Är Som Gladas…
Beskrivning av Popcornmannen Poppe – När Jag Är Som Gladas…

Poppe poppar ännu mera känslor

Den lilla kram-märkta figuren Popcornmannen Poppe lär barn i åldern 0-9 år känslomässig inlärning.
I böckerna om Poppe får barnen höra om både stora och små känslor på ett charmfullt och kreativt vis.
Där stöter popcornen på både svaga och starka känslor men också de allra gladaste känslorna som sprider solskenstankar och de lite svårare känslorna som sprider istankar.
Varje saga avslutas med frågor och annat pyssel som t ex skriv- och ritövningar sång massage recept fakta som vävs samman i olika teman.

Efter stor efterfrågan från både kunder och butiker om en bok för de allra minsta. Lanserar nu Popcornmannen Poppe äntligen boken När jag är som gladast då jonglerar jagför barn i åldern 0- 4 år. Med en förhoppning att kunna introducera Poppe tidigare för de mindre barnen som senare kan ta del av Poppe i hans kapitelsagor om man så önskar. De andra böckerna heter Popcornmannen Poppe Poppe och hans vänner samt Poppa å må bra! sa Poppe.

Boken När jag är som gladast då jonglerar jag innehåller 23 sidor och är inbunden.
Den innehåller en liten känslosaga med en berättelse där Poppe är både glad sur rädd ledsen sorgsen förvånad och arg men när han är som gladast då jonglerar han upp alla sina positiva känslor i luften. För när Poppe är som gladast då jonglerar han!

Bilderna är i samma stil som i tidigare böcker. Men eftersom författaren Charlotta Lagerberg- Thunes är ett barn av 70-talet kommer inspiration hämtat från Lasse Sandbergs böcker med pastelligt hav och collagetankar från Gunilla Bergströms böcker om Alfons Åberg.
ex en diskret blomma rädda moln en arg sten kära fåglar en glad clown en jätte muffins vimplar eller ett flygplan som surrar förbi i luften av papper som har klistrats in bland bilderna för att skapa en pyssligare och lekfullare känsla.

Bilderna visar en stor Poppe i mitten där tydliga känslouttryck gör det möjligt att på ett enkelt sätt för mindre barn att måla av och ta till sig de olika känslouttrycken som beskrivs i den här boken. Bilderna erbjuder också små detaljrika händelser i bakgrunden som man som barn kan peka och prata runt omkring som te x fjärilar blommor och glassar eller varför inte spana in popcornmonstret Fred som gör roliga tivolikonster? Boken är också lämplig för barn med funktionshinder såsom autism.

Boken kostar 89 kr men går att köpa till ett bättre pris tillsammans med Poppes mjukis i Poppes shop ( se Mini-poppis-kittet på www.popcornmannenpoppe.se)

I serien om Poppe finns fyra böcker mjukisdjur kalasinbjudningskort grattiskort bokmärken pins speglar t-shirts och vänskapskort.

För mer info om Popcornmannen:
www.popcornmannenpoppe.se
info@popcornmannenpoppe.se
http://www.facebook.com/pages/Popcornmannen-Poppe/194575421361
https://twitter.com/CharlottaLThune

BOKEN LANSERAS DEN 18 SEPTEMBER
provläs boken här

Läs mer om Popcornmannen Poppe – När Jag Är Som Gladas…...


Sök bästa pris på Popcornmannen Poppe – När Jag Är Som Gladas… hos: