Pieschewski Michael Håll Drömmen Vid Liv – M…

Pieschewski Michael Håll Drömmen Vid Liv – M…
Pieschewski Michael Håll Drömmen Vid Liv – M…
Beskrivning av Pieschewski Michael Håll Drömmen Vid Liv – M…

När vi spenderar så mycket av vår vakna tid på arbetet som vi gör är det då inte rimligt att kräva möjligheten att få njuta av framgång och uppskattning. Drömmen om framgång delas av de allra flesta men sällan möter vi chefer och ledare som ser medarbetarnas framgång som sitt uppdrag. Det finns ingen viktigare uppgift än att odla hopp i sina organisationer framhålls i boken Håll drömmen vid liv. Människan lever av och får energi genom hopp.

Michael Pieschewski öser ur sin egen källa av exempel och personligheter som ökar vår förståelse för ledarskapets ansvar och möjligheter. Boken talar till oss genom ett unikt samspel mellan korta texter och fantasieggande bilder.

Sannolikt kommer många läsare att vilja ge boken som present till sina chefer i hopp om att de förstår vinken. Men en av poängerna i boken är att också medarbetarna har ansvar för ledarskapet. Det är som om författaren skulle vilja säga: Att utveckla ledarskapet i våra organisationer är för viktigt för att överlåtas till ledarna

Läs mer om Pieschewski Michael Håll Drömmen Vid Liv – M…...


Sök bästa pris på Pieschewski Michael Håll Drömmen Vid Liv – M… hos: