Persson Krister Skenmanövern

Persson Krister Skenmanövern
Persson Krister Skenmanövern
Beskrivning av Persson Krister Skenmanövern

Skenmanövern är Krister Perssons debutroman och en berättelse om hur en vanlig svensexa på ett par timmar förändras till en mardrömsjakt på liv och död. En historia där kamratskap och gruppstyrka väger tyngre än enskilda individers ondska och brutalitet.
När killarna i Herrklubben träffas för en svensexa råkar de hamna på ett diskotek samma kväll som invigningen av Östergötlands maffia son. Efter en kort sammanstötning börjar en frenetisk jakt på upprättelse och de sju killarna flyr hals över huvud. De har ett pris på sina huvuden och måste nu snabbt finna en väg ut. Men hur flyr man från en fiende samtidigt som man närmar sig den?
Skenmanövern är en snabb rak och spännande berättelse om ett alldagligt studentgäng som försöker komma ur en rävsax de hamnat i. De måste agera snabbt och djärvt samtidigt som de måste lösa problemet på båda kort och lång sikt. En närmast omöjlig uppgift mot en betydigt starkare och kraftfullare motståndare kan tyckas.
Krister Persson debuterar med Skenmanövern som är första bok i serien Herrklubben. En helt uppdiktad historia som handlar om kamratskap Östergötland industriell ekonomi och den serbiska maffian från regionen.
Krister Persson föddes i Malmö 1962. Han har vuxit upp i Bjärred norr om Malmö där han nu också bor med sin hustru och fyra barn. Han arbetar i Helsingborg och är verksam inom Bjärreds IF som ledare för ett fotbollslag.
Han har studerat i Lund och Linköping och arbetar sedan över tjugotre år med medicinsk teknik. Han är civilingenjör från Industriell Ekonomi och studerade på LiTH i Linköping 1983-1987. Han har arbetat på att antal medicinteknikföretag såväl i Sverige som utomlands.
Skrivandet är i nuläget bara en hobby men något som varit på gång sedan länge. När nu storyn och tiden infann sig tillkom Skenmanövern under 2009. Förutom familjen och ett renoveringsobjekt är resandet och sport stora fritidsintressen.

Läs mer om Persson Krister Skenmanövern...


Sök bästa pris på Persson Krister Skenmanövern hos: