Persson Katarina Nittio Minuter

Persson Katarina Nittio Minuter
Persson Katarina Nittio Minuter
Beskrivning av Persson Katarina Nittio Minuter

Svenska Nina har precis avslutat sina studier och återvänt till Los Angeles med drömmen om att arbeta på det berömda Visconti Hotel i Beverly Hills bara för att upptäcka att hennes pojkvän sedan flera år gjort upp egna planer medan hon var borta. Planer som inte alls passar ihop med hennes.
Efter att ha förlorat sin chans till drömjobbet ser hon ingen annan utväg än att ta det hett eftertraktade jobbet som assistent åt en av Hollywoods mest populära skådespelare Jake Wakefield. Jake står på toppen av sin karriär och har till synes allt en människa kan önska sig. Allt han behöver är någon som ser till att hans liv förlöper så smidigt som möjligt. Någon att lita på.
Krocken är oundviklig när den praktiska jordnära Nina kastas rakt in i den galna glittrande värld som är Jakes vardag. Men med tiden visar det sig att Jake är mer än bara en charmig yta och en speciell relation börjar växa fram mellan dem. Kanske kan jobbet som hans assistent innebära en biljett till allt det där hon drömt om?

Nittio minuter
är en varm romantisk komedi om hur drömmar vävs i Hollywood. Det är en berättelse om kärlek och att hitta sin plats i livet. Katarina Persson skildrar med stor inlevelse människorna som lever i filmens förtrollade värld. Nittio minuter är en debut med berättarglädje humor och stor träffsäkerhet för kärlekens språk.econom

Läs mer om Persson Katarina Nittio Minuter...


Sök bästa pris på Persson Katarina Nittio Minuter hos: