Persson Giolito Malin Dubbla slag

Persson Giolito Malin Dubbla slag
Persson Giolito Malin Dubbla slag
Beskrivning av Persson Giolito Malin Dubbla slag

Det fanns en tid då Hanna inte behövde anstränga sig när hon var en uppåtgående stjärna en ung lovande advokat med toppbetyg från alla skolor och universitet. Drömjobbet fick hon utan att ens söka
det. Då gick karriären som på räls och hon kunde njuta av utsikten från sitt stora tjusiga kontor. Men det tog slut någonstans i samband med att hon fick barn.

Bara en enda stund mamma säger hennes yngsta dotter när hon lämnar henne på dagis men sådana stunder har inte Hanna. Hon har fullt upp med att hinna med sin äldsta dotters skoluppvisning begära uppskov i sina domstolsprocesser och någon gång gå till mödravårdscentralen. Visst försöker hon ställa upp alla tider på dygnet ändå sitter hon nu på sitt lilla kontor med sin stora mage och funderar på om hon verkligen behövs på byrån?

Men John den excentriske delägaren tycks trots allt behöva henne och verkar känna att hon är den enda han kan lita på. Frågan är om hon kan lita på honom? När John plötsligt blir sjukskriven och ber Hanna att ta hand om en akt med viktiga papper åt honom förstår hon att allt kanske inte går rätt till.

Malin Persson Giolito debuterar med en smart underhållande
och välskriven roman om Hanna som utsätts för en hård verklighet på den välrenommerade advokatbyrån samtidigt som hon dessutom ska
vara en engagerad mamma som har koll på familjens tillvaro.

Malin Persson Giolito är jurist född 1969 och efter tio års anställning på en av Sveriges största advokatbyråer arbetar hon nu som handläggare på Europeiska kommissionen. Sin utbildning skaffade hon sig på fyra olika universitet: i Sverige Frankrike och Belgien. Hon är född och uppvuxen i Stockholm men bor numera med sin man och sina tre barn i Bryssel.

Läs mer om Persson Giolito Malin Dubbla slag...


Sök bästa pris på Persson Giolito Malin Dubbla slag hos: