Peña Cecilia Svenska Direkt Bron Allt-i-ett Bok

Peña Cecilia Svenska Direkt Bron Allt-i-ett Bok
Peña Cecilia Svenska Direkt Bron Allt-i-ett Bok
Beskrivning av Peña Cecilia Svenska Direkt Bron Allt-i-ett Bok

Bron är materialet som täcker alla kunskapskrav. En allt-i-ett-bok i svenska för de elever som behöver repetera och komma ikapp och som ännu inte uppnått betyget E i grundskolans svenska.

Bron är anpassad efter Lgr 11 och innehåller samma tankar som resten av serien Svenska Direkt. Den har en tydlig struktur och ett stort antal uppgifter av varierande slag. Den tar upp delarna i det centrala innehållet för åk 7-9 i svenska och svenska som andraspråk. Den är anpassad för elever som behöver repetera. När eleven har arbetat färdigt med Bron finns det ett bra underlag för betygssättning.

Innehåll:
Argumenterande texter: insändare och debattartiklar
Samtal och diskussioner
Krönikor
Berättande texter: noveller
Bilder berättar
Berätta med rörliga bilder
Sakprosa
Språk i Sverige och Norden
Att söka jobb – skriv ett formellt brev
Grammatik
Elevfacit

Bron finns som onlinebok!

Om onlineboken
Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken. Fördelarna är många – boken är alltid tillgänglig från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner. I alla onlineböcker finns anteckningsblock skriv- och ritverktyg zoom och bokmärke. Onlineboken går också att lyssna på.

Använd boken offline!
När man använder surfplatta laddar man ner boken via appen Sanoma Utbildning. Appen laddas ner gratis från App Store (för iPad) eller Google Play (för Android). Då fungerar den även offline.

Läs mer om Peña Cecilia Svenska Direkt Bron Allt-i-ett Bok...


Sök bästa pris på Peña Cecilia Svenska Direkt Bron Allt-i-ett Bok hos: