Patterson James Dubbelspel

Patterson James Dubbelspel
Patterson James Dubbelspel
Beskrivning av Patterson James Dubbelspel

Dubbelspel är en intrikat spänningsroman berättad med ett högt tempo.
Lauren Stilwell är vacker begåvad och mitt i karriären. Tillsammans med sin man Paul lever hon det perfekta New York-livet. Men lika lång tid som det har tagit att bygga upp denna tillvaro lika snabbt ödeläggs den.

Hon hade tyckt att det var en så bra idé att överraska Paul på kontoret och bjuda ut honom på lunch. Men Paul är inte ensam. Lauren blir vittne till hur han stiger in på ett av Manhattans elegantaste hotell tillsammans med en annan kvinna en ung skönhet med ljust glänsande hår. Laurens värld raseras. Istället för att konfrontera Paul söker Lauren upp sin attraktive arbetskamrat Scott. Det blir ett enda möte en enda natt. Och innan natten är över ändras livet för alltid för de tre inblandade. En är död en är en mördare och den tredje har bevittnat alltihop. Den hemlighet Lauren bär på kan hon därefter inte avslöja för någon. Men hon är inte den enda som har något att dölja…

James Patterson gav nyligen ut thrillern Postcard Killers i samarbete med Liza Marklund. Boken toppade i början av året bästsäljarlistor i flera europeiska länder däribland Sveriges. James Patterson har skrivit en lång rad böcker och är en av världens mest säljande författare genom tiderna med över 180 miljoner sålda exemplar.

Läs mer om Patterson James Dubbelspel...


Sök bästa pris på Patterson James Dubbelspel hos: