Paijkull Maria Jo Du Kan!

Paijkull Maria Jo Du Kan!
Paijkull Maria Jo Du Kan!
Beskrivning av Paijkull Maria Jo Du Kan!
  • Har du hört den häpnadsväckande historien om mannen som skrattade sig frisk?
  • Visste du att en flicka med bara en arm tog andraplatsen på gymnastikredskapet bom i amerikanska mästerkapen för några år sedan?
  • Känner du till att ditt undermedvetna aldrig hört talas om ordet inte?

Allt detta handlar denna boken om. Men först och främst handlar den om dig och mig och de enorma mentala resurser vi har. Resurser som oftast ligger dolda därför att vi inte vet hur vi ska komma åt dem. Ändå finns det väl utvecklade och beprövade tekniker att illgå. Dessa metoder har utarbetats av filosofie doktor Lars-Eric Uneståhl under hans mångåriga verksamhet som idrottspsykolog runtom i världen. Redan nu har tiotusentals elitidrottare använt sig av hans metoder som i Sverige går under samlingsnamnet Mental Träning och i andra länder Inner Mental Training.

Mental Träning riktar sig till alla människor och är ett system för egenträning som syftar till att fungera och må bättre. Med hjälp av instruktioner och intalade kassettband kan man själv arbeta i sin egen takt för att bl.a. Utveckla sin känslomässiga stabilitet stärka självförtroendet öka koncentrationsförmågan och utarbeta livsmål som ger mening och livsglädje.

Läs mer om Paijkull Maria Jo Du Kan!...


Sök bästa pris på Paijkull Maria Jo Du Kan! hos: