Östlin Lillemor Skäligen Misstänkt För Mord

Östlin Lillemor Skäligen Misstänkt För Mord
Östlin Lillemor Skäligen Misstänkt För Mord
Beskrivning av Östlin Lillemor Skäligen Misstänkt För Mord

Lillemor Östlin gjorde succé med sin självbiografiska roman Hinsehäxan en bok där hon öppenhjärtigt berättade om sitt drogmissbruk sitt liv som kriminell och inte minst de trettio år hon tillbringat på svenska fängelser. Nu är hon tillbaka med en fartfylld och oväntat humoristisk berättelse om människor i samhällets utkant.

En 54-årig bilhandlare häktas av Södertörns tingsrätt. Mannen är på sannolika skäl misstänkt för mordet på den 57-åring som hittats misshandlad till döds i ett grustag i Tumba. Enligt polisen rör det sig om en uppgörelse i Stockholms undre värld.

Man verkligheten är sällan så som den beskrivs i kvällstidningarna. Den så kallade undre världen består också av vanliga husvagnspundare som Lill-Gurra och Gittan. Och bakom den organiserade brottsligheten döljer sig inte sällan vanliga rövargubbar som Hjalle och Luffarn.

LILLEMOR ÖSTLIN är en gangstermormor en blandning av Jens Lapidus och Nancy Johansson en mix av förortslang Stureplansbrats och ett nygammalt Fattigsverige. I hennes sällskap blir det aldrig tråkigt och sannolikt finns det ingen annan svensk författare med en sådan unik inblick i den undre världen.

En fartfylld gripande och strålande begåvad bok av en kvinna som vet mer om kriminalitet än tio deckardrottningar tillsammans.

Maria Küchen Expressen om Hinsehäxan

Lillemor Östlins debut självbiografin ’Hinsehäxan’ är storartat rolig spännande och jazzigt välskriven.
Malin Krutmejer Aftonbladet

Lillemor Östlin är så klok luttrad och genomskådande att hon också kan förvandla en skäligen trist fängelsevistelse till litteratur.

Erik Löfvendahl Svenska Dagbladet om Dagbok från kvinnofängelset

Läs mer om Östlin Lillemor Skäligen Misstänkt För Mord...


Sök bästa pris på Östlin Lillemor Skäligen Misstänkt För Mord hos: