Osbourne Sharon Extreme – Min Självbiografi

Osbourne Sharon Extreme – Min Självbiografi
Osbourne Sharon Extreme – Min Självbiografi
Beskrivning av Osbourne Sharon Extreme – Min Självbiografi

Sharon Osbourne är den drivande kraften bakom The Osbournes-fenomenet från den älskade realityserien med samma namn och som fått kultstatus bland både ungdomar och äldre i Sverige. I boken berättar hon med egna ord sanningen om familjens märkliga och i allra högsta grad underhållande livsstil. Detta är verkligheten bakom alla rubriker från tidningsomslag världen över. Från fattig flicka till stormrik
Sharon Osbourne lever idag ett liv som är ljusår från barndomen i södra London. Hon växte upp med sin judiske pappa Don Arden som då var sångare och sin katolskt uppfostrade irländska mamma Hope som var dansare. Familjens dåliga ekonomi ledde till många gräl och det var inte förrän fadern lämnade scenen och istället blev manager som dotterns liv tog en annan vändning.
Sharon kände sig aldrig bekväm i skolan och när hon var femton år och tre månader (den lägsta ålder engelsk lag tillåter) så hoppade hon av sin akademiska utbildning för att börja arbeta i familjeföretaget pappans musikimperium. Hennes komplicerade relation till pappan skildras ingående i boken och är fylld av en mängd roliga anekdoter.
Kärlek och alkoholmissbruk
Sharons första möten med Ozzy och hur hon gick från att vara hans manager till att bli hans hustru är naturligtvis en av bokens mest intressanta delar. Hennes föräldrar försökte sära på det unga paret men målmedveten och envis som hon var lät hon sig inte styras utan följde sitt eget hjärta. Istället var det alkoholvanorna som höll på att förstöra deras förhållande tills Sharon bestämde sig för att helt sluta dricka. För Ozzy tog det längre tid att lämna sitt missbruk men efter åtskilliga rehabiliteringsförsök är han idag kvitt sitt beroende. Trots mordförsök bråk missbruk och en mängd andra incidenter så kunde ingenting skilja rockens mest kärleksfulla par åt. En kärlek som håller än idag.
Kämpade mot cancer
Sharon säger själv att hon levt femtio liv på femtio år och det är lätt att förstå vad hon menar när man läser hennes självbiografi. Vi får ta del av öppenhjärtiga berättelser om livet på turné om vänner som dött och hur hon brottades med sin cancer. Och givetvis hennes gränslösa kärlek till sina barn.
Mest sålda i Storbritannien sedan 1998
Boken som gick rakt in på Sunday Times förstaplats har sålt i mer än 2 000 000 exemplar och är den bäst säljande självbiografin sedan Nielsen startade BookScan 1998 och började samordna bokförsäljnings-statistiken i Storbritannien. Sharon Osbourne Extreme: My Autobiography är en fantastisk livshistoria om en lika fantastisk kvinna.

Läs mer om Osbourne Sharon Extreme – Min Självbiografi...


Sök bästa pris på Osbourne Sharon Extreme – Min Självbiografi hos: