Ormestad Catrin Det Nionde Brevet

Ormestad Catrin Det Nionde Brevet
Ormestad Catrin Det Nionde Brevet
Beskrivning av Ormestad Catrin Det Nionde Brevet

(Katalogtext:)

När Lea Höjer på Gräsö dör efterlämnar hon en olönsam gård och en bunt brev som får sonen Walter att minnas den dramatiska midsommaren 1955 när ett resande tivoli kom till ön. Det var då han mötte Hana som med en enda blick fick honom att glömma allt han trott sig veta om det liv han var ämnad att leva. Under några skimrande dagar trotsade de alla krafter som försökte skilja dem åt. Men när midsommarhelgen var över var lägret nerbrunnet och Hana försvunnen. Vem som bar ansvaret för katastrofen har aldrig klarlagts.

Det nionde brevet är en roman om familjehemligheter och livslögner om valet mellan att stanna eller ge sig av och om kärleken som förlösare och befriare.

(Korttext:)
När Lea Höjer dör efterlämnar hon en olönsam gård och en bunt brev som får sonen Walter att minnas midsommaren 1955 när ett tivoli kom till Gräsö. Det var då han mötte Hana som fick honom att glömma allt han trott sig veta om det liv han var ämnad att leva. Men lägret brändes ner och Hana försvann spårlöst. Vem bar ansvaret för katastrofen?
En roman om familjehemligheter och lögner om att stanna eller ge sig av och om kärlekens kraft.

Läs mer om Ormestad Catrin Det Nionde Brevet...


Sök bästa pris på Ormestad Catrin Det Nionde Brevet hos: