Ormes Nene Udda Verklighet

Ormes Nene Udda Verklighet
Ormes Nene Udda Verklighet
Beskrivning av Ormes Nene Udda Verklighet

I en dröm ser Udda en kvinna som flyr för sitt liv i spårområdet vid Malmö Central. I jakten efter sanningen bakom drömmen försvinner Uddas vän Daniel spårlöst och när Udda tvingar sig ner i gångarna under spårområdet för att leta efter honom hittar hon en annan verklighet långt ifrån det vardagliga livet i Malmö. Här finns de Sära – hamnskiftare gudinnor orakel och annat – rivaliserande grupper som är mycket mycket angelägna om att vinna över henne till sin sida. Uddas gåva att sanndrömma att hon är andra människor och veta vad de tänker är ett hot men lika mycket en möjlighet att kunna påverka framtiden.

I en dröm ser hon Daniel i händerna på en sadistisk varelse som förtär människors minnen som livselixir. Med hjälp av sin nye vän Hemming färdas hon genom rum och tidsepoker hon inte anade fanns för att hitta ett sätt att rädda Daniel medan han fortfarande är i livet.

Udda verklighet är något så ovanligt som en svensk urban fantasy. Här lever Sära mitt ­ibland de Ordinära med sitt eget rättsystem interna stridigheter och med det ständiga hotet att bli upptäckt.

Nene Ormes debuterar med en roman som utspelas i över och under Malmö där hon också bor.

Läs mer om Ormes Nene Udda Verklighet...


Sök bästa pris på Ormes Nene Udda Verklighet hos: