Ormes Nene Särskild

Ormes Nene Särskild
Ormes Nene Särskild
Beskrivning av Ormes Nene Särskild

Det är festival i Malmö och festivalen har lockat mer än bara vanliga människor. De sära har kommit till stan för att jaga slåss och roa sig. Men bakom musiken de glättiga scenerna och festivalstånden ruvar mörker och hemligheter.

Udda har börjat drömma igen och hennes drömmar leder henne tillbaka till den karismatiske hamnskiftaren Hem¬ming och till det enigmatiska Oraklet som bor i toppen av Turning Torso. Uddas förmågor gör henne till både en tillgång och ett hot för de krafter som rör sig i Malmös sära värld. Där finns de som vill utnyttja henne men ock¬så de som fruktar henne och vill förgöra henne. Magrete Hemmings brutala mäster gillar inte att Udda har svurit sin lojalitet till Oraklet och en sammandrabbning är över¬hängande. Hamnskiftare drömmare lotsar eldtursar och orakel vem går segrande ur striden?

Särskild är den andra delen i Nene Ormes banbrytande urban fantasy som utspelar sig i Malmös andra värld en värld fylld med fantastiska varelser som man annars bara kan läsa om i sagorna. Filmoption är såld för första delen Udda verklighet utkom 2010.

Nene Ormes är född 1975 och bor i Malmö med sin man och alldeles för mycket böcker. Till vardags arbetar hon på Science Fiction Bokhandeln och hon är ofta ute och pratar om sina böcker och sitt skrivande.

Jag älskar Nene Ormes värld och karaktärerna som befolkar den.
Sara Bergmark Elfgren författare till cirkeln

Läs mer om Ormes Nene Särskild...


Sök bästa pris på Ormes Nene Särskild hos: