Oravsky Vladimir Det Rena Landet – En Berätt…

Oravsky Vladimir Det Rena Landet – En Berätt…
Oravsky Vladimir Det Rena Landet – En Berätt…
Beskrivning av Oravsky Vladimir Det Rena Landet – En Berätt…

Du undrar varför jag våldtog Zlata Ibrahimovic? För att tillfälle gavs. Du undrar varför jag våldtog Zlata Ibrahimovic? För att jag hade makt att göra det.

Oravskys och Malméns nya bok berättar historien om Zlata Ibrahimovic (se boken Zlata Ibrahimovics dagbok) utifrån Göran Perssons perspektiv.

Pressröster

Det är en viktig bok om att vara handikappad; Zlata är det på ett sätt och Göran på ett annat men båda är förlorare på grund av det svenska samhällets syn på dem. Boken väcker många frågor och bör vara ett bra hjälpmedel som underlag för diskussioner om det svåra ämnet våldtäkt på högstadiet. Den är lättläst stilen är talspråklig och nära ungdomars eget uttryck. Alla som yrkesmässigt kommer i kontakt med handikappade ungdomar kan vara hjälpta av att läsa Det rena landet. – Katrine Hamori BTJ.

Boken visar hur det kommer sig att Göran får tillfälle och makt att utnyttja sin enda vän. Det är med ett oerhört flyt boken är skriven. Språket är enkelt kapitlen korta. Det går snabbt att läsa den här boken. Jag kan tänka mig att den fungerar finemang som diskussionsunderlag i slutet av högstadiet eller i gymnasiet. […] Det här är ett stycke komprimerad livstragik välgjort och trovärdigt. – Johanna K på bokhora.se.

Läs mer om Oravsky Vladimir Det Rena Landet – En Berätt…...


Sök bästa pris på Oravsky Vladimir Det Rena Landet – En Berätt… hos: