Om Oss – 100 Aktiviteter För Par Som Vill H…

Om Oss – 100 Aktiviteter För Par Som Vill H…
Om Oss – 100 Aktiviteter För Par Som Vill H…
Beskrivning av Om Oss – 100 Aktiviteter För Par Som Vill H…

99 aktiviteter att göra tillsammans med din partner för att ni ska lära känna varandra bättre

Vår kärlekspartner är förmodligen den person vi vill spendera mest fritid tillsammans med. Idag har dock många av oss ett fullspäckat vardagsschema och tiden tillsammans spenderas allt som oftast i tv-soffan efter jobbet. Visst är det mysigt att bara slappa och ligga sked men efter ett tag kan det bli ganska tråkigt.

OM OSS erbjuder därför alla par en utmaning i form av 100 spännande aktiviteter. För varje aktivitet ställs även en fråga som ni båda ska svara på. För hur väl känner ni varandra egentligen? Boken är en perfekt gåva till värdparet på parmiddagen eller en trevlig present till din älskling då ni har tröttnat på att gå i gamla hjulspår och istället vill inspireras att ge er ut på nya äventyr tillsammans.

Recensioner: ’Om Oss’ innehåller även 100 frågor som par bör ställa varandra. Vad vet ni egentligen om er partner? Visst låter det intressant? Moore rekommenderar i sådana fall ett eller flera köp av boken. ’Om Oss’ är nämligen en perfekt gåva till värdparet på parmiddagen eller en trevlig present till din älskling då ni tröttnat på att gå i gamla hjulspår och vill inspireras att ge er ut på nya äventyr.

Läs mer om Om Oss – 100 Aktiviteter För Par Som Vill H…...


Sök bästa pris på Om Oss – 100 Aktiviteter För Par Som Vill H… hos: