Öberg Inger Mönster Och Konstruktioner För B…

Öberg Inger Mönster Och Konstruktioner För B…
Öberg Inger Mönster Och Konstruktioner För B…
Beskrivning av Öberg Inger Mönster Och Konstruktioner För B…

Det är roligt och inspirerande att rita och sy barnkläder. Med hjälp av modellskisser och ritningar kan du utforma plagg efter egna idéer. Utgångspunkten är att vara positiv till att tillverka själv.

För att modellskapandet och sömnaden ska leda till bra resultat behövs tillförlitliga grundmönster att utgå ifrån. De ska ha bra passform lagom mycket rörelsevidd och kännas moderiktiga. Med boken följer en mapp med åtta olika mönster i storlekarna 86140 centilong kjol byxa trikåbyxa klänning t-shirt skjorta jacka och raglanjacka.

Boken är indelad i sju olika avsnitt där ett antal modellförslag i olika storlekar presenteras. Dessa går också bra att utföra i en annan storlek. Hur mönstret ritas beskrivs utförligt och alla ritningar är i ¼ skala. Ett speciellt måttband medföljer för att underlätta kontroll av mått på ritningen.

Boken fungerar som hjälpmedel och inspirationskälla för lärare och studerande på textila utbildningar. Den stödjer också dem med sömnadsvana som vill lära sig skapa mönster till barnkläder på egen hand.

Sätt igång att rita dina egna mönster och upptäck hur stimulerande det är att sy barnkläder!

Inger Öberg är f.d. universitetslektor med såväl textil- som yrkeslärarutbildning och har i många år arbetat med lärarutbildning inom det textila området vid Göteborgs universitet. Hon har tidigare skrivit böcker i mönsterkonstruktion av dam- och herrkläder.

Läs mer om Öberg Inger Mönster Och Konstruktioner För B…...


Sök bästa pris på Öberg Inger Mönster Och Konstruktioner För B… hos: