O´ Flanagan Sheila Allt För Dig

O´ Flanagan Sheila Allt För Dig
O´ Flanagan Sheila Allt För Dig
Beskrivning av O´ Flanagan Sheila Allt För Dig

Olycksbådande moln tornar upp sig över den irländska tv-meteorologen Lainey Ryans liv. Efter en rad misslyckade förhållanden trodde hon att hon äntligen hittat rätt med den snygge och vältränade Ken men är han verkligen mannen hon ska dela sitt liv med? Dessutom är hennes mamma Deanna som hon aldrig haft någon bra kontakt med på väg hem för att besöka Dublin för första gången på flera år.
Deanna välkänd feminist och flitigt anlitad debattör har aldrig tyckt om de val Lainey gjort särskilt inte när det gäller män. Det sista Lainey behöver just nu är ännu en föreläsning om hur hon borde leva sitt liv.

Men när länge dolda familjehemligheter kommer i dagen inser Lainey att hon inte är ensam om att längta efter att få leva lycklig i alla sina dagar. Ibland måste man bara våga släppa taget om sina drömmar för att de ska bli sanna.

Bästsäljande författaren Sheila O´Flanagan är tillbaka med en varm roman om kärlek familj och drömmar som gick in direkt på topplistorna i både Irland och Storbritannien.

Bästsäljande författaren Sheila O´Flanagan har släppt lös ett powersprutande exemplar till chiklit med sin senaste roman Allt för dig.
Independet.se

När det handlar om romaner för och om kvinnor så är Sheila OFlanagan en av de allra största.
Scottish Daily Record

Läs mer om O´ Flanagan Sheila Allt För Dig...


Sök bästa pris på O´ Flanagan Sheila Allt För Dig hos: