Nordström Graf Rebecka Min Man Dog Tusen Gånger

Nordström Graf Rebecka Min Man Dog Tusen Gånger
Nordström Graf Rebecka Min Man Dog Tusen Gånger
Beskrivning av Nordström Graf Rebecka Min Man Dog Tusen Gånger

En sommardag när Rebecka är på väg hem från stan med sin son ringer en granne. Kom hem snabbt det är nåt med Daniel! Hon skyndar hem och hittar sin man liggande död på soffan. Han blev 44 år gammal. Utan att veta det hade han lidit av förstorat hjärta. En dag brast det.

Min man dog tusen gånger är en personlig skildring om hur det är att plötsligt och oväntat mista den man älskar. Den handlar om saknad och förtvivlan om att hantera livet när världen rämnat.

Men det är också en berättelse om kärleken.
Vad den gör med oss.

Sorg är en ensam resa. Den kan vi aldrig dela med någon annan. Men jag tror att vi genom andras berättelser kan få hjälp att få syn på oss själva även i en svår kris. Min förhoppning är att den här boken ska kunna bli en spegel för den som drabbas eller är nära någon i sorg.

Läs mer om Nordström Graf Rebecka Min Man Dog Tusen Gånger...


Sök bästa pris på Nordström Graf Rebecka Min Man Dog Tusen Gånger hos: