Norberg Johan Fragment Och Argument 1990-2010

Norberg Johan Fragment Och Argument 1990-2010
Norberg Johan Fragment Och Argument 1990-2010
Beskrivning av Norberg Johan Fragment Och Argument 1990-2010

En ledande konservativ kallar honom högerns huvudfiende. En känd vänsterdebattör varnar för att han är en farlig tänkare. Och alla förundras de över att han är så säker på principer och värderingar som de finner djupt kontroversiella och provocerande.

Genom flera tusen artiklar och föredrag och 15 böcker har Johan Norberg under de senaste 20 åren etablerat sig som Sveriges tyngsta röst för den klassiska liberalismen som är lika avvisande mot vänsterns regleringar som högerns moralism. I denna volym samlas för första gången Norbergs viktigaste bästa och märkligaste texter från hans första angrepp på staten i skoltidningen till hans senare artiklar på DN Debatt och i Wall Street Journal.

Här finner vi Johan Norbergs argument för frihandel låga skatter avreglering och privatisering men också för personlig frihet massinvandring droglegalisering och republik. Här finns både den hårda polemiken och inslag som speglar bredare intressen som hyllningar till Hjalmar Söderberg Star Trek och absint.

Genom artiklar klipp och refuserade alster alla introducerade med nyskrivna texter får vi följa Johan Norbergs väg från anarkistisk outsider till rollen som en av Sveriges mest inflytelserika och respekterade tänkare och debattörer.

Läs mer om Norberg Johan Fragment Och Argument 1990-2010...


Sök bästa pris på Norberg Johan Fragment Och Argument 1990-2010 hos: