Nilsson Fritiof Piraten Piratbubblor

Nilsson Fritiof Piraten Piratbubblor
Nilsson Fritiof Piraten Piratbubblor
Beskrivning av Nilsson Fritiof Piraten Piratbubblor

Hundra av Piratens bästa och roligaste citat

Fritiof Nilson Piratens odödliga humor och särpräglade berättarstil har älskats av generationer läsare. Ur hans folkkära berättelser har Piratenkännarna Per-Erik Sjösten och Mikael Persson plockat dryga hundratalet citat från Piratens muntra och digra utgivning. Här får vi njuta av bredden i den vardagliga men samtidigt invecklade och slagkraftiga humor som Piraten briljerar med hans sinne för ordlekar och hans mer eller mindre rumsrena komik.

Piratbubblor är indelad i avsnitt som handlar om kärlek lärdom människor andlighet naturen dikt och verklighet. Underbara guldkorn om livet med andra ord!

För urvalet står Per-Erik Sjösten hedersordförande i Fritiof Nilsson Piraten Sällskapet och ofta anlitad föredragshållare i ämnet Piraten och Mikael Persson Sällskapets nuvarande ordförande och obesegrad mästare i Piratenkunskap.

Boken är illustrerad av konstnären Leif Nelson som även gjort illustrationen till omslaget.

Fritiof Nilsson Piraten (18951972) är en av vårt lands främsta historieberättare. Piraten blev redan 1932 vid utgivningen av Bombi Bitt och jag en av Sveriges mest lästa och älskade författare.

Läs mer om Nilsson Fritiof Piraten Piratbubblor...


Sök bästa pris på Nilsson Fritiof Piraten Piratbubblor hos: