Nilsson Anne Ost

Nilsson Anne Ost
Nilsson Anne Ost
Beskrivning av Nilsson Anne Ost

Här är boken såväl för dig som betraktar dig som en riktig ostnörd som för dig som ser ost som ett trevligt pålägg på frukostmackan men söker inspiration till nya spännande ostupptäckter.

Osten skildras här ur ett svenskt perspektiv och du får lära känna osten historiskt med rolig kuriosa. Du får reda på hur tillverkningen går till i Sveriges ysterier men också lite om egen osttillverkning hemma i köket.
Förutom handfast vägledning bland alla ostar i butikernas ostdiskar får du även praktiska tips om hur du bedömer ostens kvalitet samt hur du hanterar osten när du väl kommit hem så att den kommer till sin fulla rätt och håller fräschören länge. Boken hjälper dig också att hitta några av de bästa ställena runtom i Sverige där du kan handla din nya favoritost. En hel del läckra recept med ost finns även med och mycket mer. Smaklig läsning!

OM FÖRFATTAREN
Ostälskaren Anne Nilsson har stor erfarenhet av skrivaryrket både som journalist och skribent.
Anne har förutom boken Ost gett ut tre andra böcker på Grenadine Bokförlag. Det är omtyckta böcker om favoritdrycken kaffe: Svensk kaffebok (2007) En handbok kaffe (2009) och Kaffe (2010). Boken Kaffe ingår i samma serie som denna bok.

Läs mer om Nilsson Anne Ost...


Sök bästa pris på Nilsson Anne Ost hos: