Nielsen Jørn Värme – Inspiration Underhåll…

Nielsen Jørn Värme – Inspiration Underhåll…
Nielsen Jørn Värme – Inspiration Underhåll…
Beskrivning av Nielsen Jørn Värme – Inspiration Underhåll…

Planering: Funderar du på att börja elda med ved eller tänker du montera solvärme? Du måste tänka på mycket innan du startar ett projekt och det gäller också berg- och jordvärme samt värmepumpar. Här kan du läsa vad som krävs.

Ny värme: Innan du byter till en alternativ värmekälla bör du undersöka vilket alternativ som passar dig bäst. Ibland lönar det sig att växla till en helt ny uppvärmningsmetod i andra fall är det bättre att välja flera system som kompletterar varandra.

Renovering: I det här kapitlet kan du läsa om hur du utnyttjar värmekällorna bättre och på så sätt får mer värme för pengarna. Du får också lära dig att ge den gamla braskaminen eller öppna spisen en ansiktslyftning.

Reparation: Oberoende av värmekälla ska du veta att det krävs regelbunden tillsyn och reparationer. Annars är risken att värmeekonomin inomhusklimatet och säkerheten inte blir som du tänkt dig.

Ved: De flesta som har en braskamin en öppen spis eller en kakelugn använder ved. Här kan du läsa hur du får mest ved för pengarna hur den ska förvaras och hur man eldar på rätt sätt.

Boken gör arbetet lätt och överskådligt för dig. Den ger dig verktygs- och inköpslistor och dessutom de bästa tipsen för alla projekt.

Läs mer om Nielsen Jørn Värme – Inspiration Underhåll…...


Sök bästa pris på Nielsen Jørn Värme – Inspiration Underhåll… hos: