Nielsen Jørn Trädgårdens Inredning – Inspira…

Nielsen Jørn Trädgårdens Inredning – Inspira…
Nielsen Jørn Trädgårdens Inredning – Inspira…
Beskrivning av Nielsen Jørn Trädgårdens Inredning – Inspira…

Planering: Naturen finns runt omkring oss och vi måste vara rädda om den. En trädgård kan ha så många konstgjorda element att naturen går förlorad. Det kan du undvika genom noggrann planering och genom att ibland se över din närmiljö.

Beläggningar: Börja från botten oavsett vilken sorts beläggning du tänker använda. Med rätt verktyg och rätt sorts stenar och grus kan du lägga en infart eller en terrass som inte sätter sig eller blir ojämn. Åtminstone inte de första tio åren.

Vatten i trädgården: Ta ett dopp en varm sommardag. Gå på upptäcktsfärd i den nya värld som växer fram runt trädgårdsdammen. Med vatten i trädgården öppnas dörren till en värld av nya upplevelser strax utanför ditt hus.

Grill- & utomhus-kök: Bygg en grill av tegelsten och betong eller ett bord av trä som du kan ställa grillen på. Se hur du konstruerar ett komplett utomhus-kök och en exklusiv bålplats med vacker stenläggning.

Små byggprojekt: Lycka är inte bara en bred garageuppfart en stor terrass ett konstgjort vattenfall eller ett utomhus-kök i lyx-format. Lycka kan vara att bygga något kul eller bra på en helg. Som i det här kapitlet.

Boken gör arbetet lätt och överskådligt för dig. Den ger dig verktygs- och inköpslistor och dessutom de bästa tipsen för alla projekt.

Läs mer om Nielsen Jørn Trädgårdens Inredning – Inspira…...


Sök bästa pris på Nielsen Jørn Trädgårdens Inredning – Inspira… hos: