Nielsen Jørn Staket & Stängsel – Inspiration…

Nielsen Jørn Staket & Stängsel – Inspiration…
Nielsen Jørn Staket & Stängsel – Inspiration…
Beskrivning av Nielsen Jørn Staket & Stängsel – Inspiration…

Planering: Materialvalet vållar sällan problem däremot kan storleken på ett staketprojekt komma som en överraskning. En tomt på 1 200 kvadratmeter är cirka 140 meter i omkrets och det betyder massor av stolpar och staketspjälor.

Staket & grindar: Man kan använda många material och tekniker för att hägna in en tomt. Här visas några trä-staket och ett par snygga men lite svårare lösningar av sten. I gengäld håller resultatet i många hundra år.

Portaler & vindskydd: En vacker portal täckt av gröna växter eller ett blommande rosen-valv som delar upp trädgården i naturliga rum inbjuder också till att ta några steg in för att uppleva färger och dofter.

Sittplatser i trädgården: Sitt ner och njut av trädgården. Unna dig och familjen några oaser där ni kan sitta och ta det lugnt kanske till och med i möbler du själv har snickrat. Se bokens förslag om trädgårdstillbehör i toppklass.

Bro & brygga: En gångbro över en bäck eller ett dike kan göra promenadvägen bekvämare och en brygga som svävar fritt över vattnet i änden på en brygga blir en skön viloplats under sommaren. Se här hur man bygger bryggor och broar.

Boken gör arbetet lätt och överskådligt för dig. Den ger dig verktygs- och inköpslistor och dessutom de bästa tipsen för alla projekt.

Läs mer om Nielsen Jørn Staket & Stängsel – Inspiration…...


Sök bästa pris på Nielsen Jørn Staket & Stängsel – Inspiration… hos: