Nielsen Jørn Mer Utrymme – Inspiration Unde…

Nielsen Jørn Mer Utrymme – Inspiration Unde…
Nielsen Jørn Mer Utrymme – Inspiration Unde…
Beskrivning av Nielsen Jørn Mer Utrymme – Inspiration Unde…

Planering: Mer utrymme utan att behöva bygga till! Det är ingen omöjlighet men kräver noggrann planering. I det här kapitlet får du veta var du kan hitta mer plats och hur du utnyttjar den maximalt.
Hall och grovkök: De två rum där vi nog lägger ner minst tid och pengar på inredningen. Det behöver inte kosta så mycket för att få ett rum som fungerar bra. Däremot krävs det tid och goda idéer.

Kök och allrum: Rätt inredning ger massor av plats och du behöver inte bygga upp ett nytt kök eller allrum för att få mera svängrum. I det här kapitlet får du goda idéer till hur du utnyttjar den plats du redan har på bästa sätt.

Vardagsrum: Det är här vi umgås med familjen och tar emot gäster. Det kräver behaglig miljö bekväm inredning och förvaringslösningar som är både diskreta och eleganta. Se de spännande förslagen i det här kapitlet.

Sovrum och barnkammare: En dubbelsäng på en plattform av skåp eller skrivbord och hyllor i ett igensatt dörrhål. I det här kapitlet handlar det om att skapa mer plats i de rum där vi nog vistas mest.

Boken gör arbetet lätt och överskådligt för dig. Den ger dig verktygs- och inköpslistor och dessutom de bästa tipsen för alla projekt.

Läs mer om Nielsen Jørn Mer Utrymme – Inspiration Unde…...


Sök bästa pris på Nielsen Jørn Mer Utrymme – Inspiration Unde… hos: