Nielsen Jørn Hobbyverkstaden – Inspiration …

Nielsen Jørn Hobbyverkstaden – Inspiration …
Nielsen Jørn Hobbyverkstaden – Inspiration …
Beskrivning av Nielsen Jørn Hobbyverkstaden – Inspiration …

Planering: En verkstad som fungerar! Visst är det möjligt men det kräver förberedelser och noggrann planering. I det här kapitlet får du överblick över hur din inredning blir så praktisk som möjligt.

Ny verkstad: I det här kapitlet får du massor av idéer till den perfekta verkstaden oavsett om du har ett helt rum som ska inredas eller om du måste klara av dina gör det själv-uppgifter på en begränsad yta.

Arbetsbord: Möjligheterna är många när du ska köpa hyvelbänk eller arbetsbord eller kanske bygger du det själv? Oavsett vilket du väljer innehåller det här kapitlet mängder av tips och goda råd.

Hjälpverktyg: Till kap- och geringssåg rondellslip borrstativ och cirkelsåg. Med hjälp av skräddarsydda hjälpverktyg kan du använda dina verktyg effektivare och mer exakt. Du kan läsa mer om det i det här avsnittet.

Arbetskläder: För att arbeta med kemikalier och farliga maskiner behövs det skyddskläder och säkerhetsutrustning men det finns också mängder av praktiska arbetskläder när du ska lägga stenplattor tegelpannor eller ett nytt golv.

Boken gör arbetet lätt och överskådligt för dig. Den ger dig verktygs- och inköpslistor och dessutom de bästa tipsen för alla projekt.

Läs mer om Nielsen Jørn Hobbyverkstaden – Inspiration …...


Sök bästa pris på Nielsen Jørn Hobbyverkstaden – Inspiration … hos: