Nielsen Jørn Hantverkarnas Bästa Knep – Insp…

Nielsen Jørn Hantverkarnas Bästa Knep – Insp…
Nielsen Jørn Hantverkarnas Bästa Knep – Insp…
Beskrivning av Nielsen Jørn Hantverkarnas Bästa Knep – Insp…

Planering: Det är viktigt att du tar god tid på dig och planerar innan du startar ett nytt projekt. Det gäller för både stora byggen och mindre uppgifter som ska lösas snabbt. Noggrann uppmätning en realistisk tidsplan och en korrekt inköpslista är måsten för både små och stora projekt.

Material: Trä gips metall lättbetong betong och glas. I det här kapitlet bjuds det på många av yrkesmännens bästa knep och tips om hur du ska hantera vanliga byggmaterial på rätt sätt. Det gör arbetet enklare och roligare och bidrar till att resultatet blir som du har planerat.

Verktyg: Du kan lösa de flesta gör det själv-jobb med dina vanliga verktyg och förmodligen många fler än du tror. I det här kapitlet tittas det närmare på hur du ska göra för att utnyttja dina verktyg optimalt.
För ju mer du vet om dem desto bättre kan du använda dem.

Specialkurser: Svets handöverfräs träsvarv och våtslip hör till kategorin specialverktyg men det är verktyg som behövs för att klara av de flesta av behoven där hemma. Till saken hör att de fyra verktygen inte är speciellt svåra att arbeta med och i det här kapitlet får du lära dig hur man ska göra.

Boken gör arbetet lätt och överskådligt för dig. Den ger dig verktygs- och inköpslistor och dessutom de bästa tipsen för alla projekt.

Läs mer om Nielsen Jørn Hantverkarnas Bästa Knep – Insp…...


Sök bästa pris på Nielsen Jørn Hantverkarnas Bästa Knep – Insp… hos: