Neggers Carla Viskningar i natten

Neggers Carla Viskningar i natten
Neggers Carla Viskningar i natten
Beskrivning av Neggers Carla Viskningar i natten

Viskningar i natten av Carla Neggers författare på New York Times & USA TODAYs bestsellerlistor

Bästsäljande Carla Neggers ger oss en gripande roman fylld av spänning romantik och den mest tidlösa typ av brott: mord.

Arkeologen Sophie Malone hade aldrig kunnat tro att hon skulle finna en keltisk skatt eller att hon skulle tvingas fly för sitt liv i det kompakta mörkret i den fuktiga grottan på ensliga Irish Island. Nu ett år senare är hon övertygad om att lösningen på gåtan kring vad som egentligen hände på ön finns i Boston. Har den senaste tidens våldsdåd där koppling till den händelse som fick henne att fly? Vem har de ovärderliga guldartefakterna som försvann från ön och vem är det hon hör som viskar i natten?

En explosion dödade honom nästan men Bostonpolisen Cyrus Scoop Wisdom har återhämtat sig från skadorna. Nu är han på jakt efter attentatsmannen som han misstänker är en annan polis. Men då Sophie leder honom till en mördad pensionerad kollega vars kvarlevor täckts med rituella symboler står det klart att ingen går säker och att alla är misstänkta.

Scoop är van vid att avslöja lögner men Sophie lyckas föra honom bakom ljuset. Nu ställs de inför sitt livs största utmaning: Någon använder sig av forntida ritualer för att begå mord och mördandet har bara börjat.

Läs mer om Neggers Carla Viskningar i natten...


Sök bästa pris på Neggers Carla Viskningar i natten hos: